Make your own free website on Tripod.com

Nieuws

 

Hallo, hier behandel ik het onderwerp: NIEUWS !!

Wil je weten hoe het met m'n site staat, of er iets nieuws bijgekomen is, of zo, dan moet je hier wezen.
Hier staat al het nieuws van de site.
De berichten staan van boven naar beneden.

 

5 - 3 - '02

Ik heb de site op 't internet geplaatst en er heel veel aan gewerkt.

10 - 3 - '02 Sorteren staat erop en ik ben met de lessen aan de gang geweest. Er staan er nu 2 op. De Geheime Galjoenenloterij was ook al in de maak maar het wou niet echt lukken...
30 - 3 - '02 Ik heb de Uilenboetiek, lerarenkamers en zo gemaakt en het menu geheel vernieuwd. Ik heb er ook een link naar: Mail Mij bijgezet.
2 - 4 - '02 Ik heb wat bijgewerkt aan de page en het nieuws gemaakt...(had ik nog niet gedaan...hihi)Ook is Zweinsveld gemaakt en is er nu een categorie in het menu: om te doen.....
3 - 4 - '02 Er is nòg een nieuw onderwerp op de site gemaakt: Webmaster.
5 - 4 - '02 Ik heb een logo van m'n site gemaakt:
10 - 4 - '02 Opnieuw de links van sorteren en lessen gemaakt. Er was namelijk iets fout gegaan...
17 - 4 - '02 Ik heb al 4 leerlingen! Ben met les Fabeldieren bezig en je kunt nu leraar worden. Ook aan de geheime Galjoenenloterij wordt gewerkt.
20 - 4 - '02 Bij fabeldieren is het gedeelte eenhoorns al klaar en ik ben met huisdieren bezig. De eerste punten zijn al uitgereikt....Aan Griffoendor!
21 - 4 - '02 Ik heb een gastenboek en er zijn verder nog 5 onderwerpen gemaakt: Olivander en Zwik en Zwachtel, links en gewonnen en uitgereikte awards. Inmiddels ben ik bij les fabeldieren met huisdieren klaar en met draken bezig.
23 - 4 - '02 Er staat een teller op de site. Ik heb 3 awards uitgereikt. Ook staat er een nieuw iets op de site: Heks en Haard! Daar kun je lid van worden en dan... lees zelf maar.
3 - 5 - '02 De gangen van Zweinstein is nieuw en er zijn 2 nieuwe leden. De eerste leden voor H&H zijn er ook al. Ook de tijdlijn en woordenboek zijn erbij gekomen.
10 - 5 - '02 De personages staan erop. Net als spreuken en afdelingspunten. Ik ben ook al druk bezig aan de Wegisweg en Zweinsveld. Alleen is het er niet van gekomen om dit weekend een loterij te houden. Volgend weekend komt er wel weer een. O,ja ik ben ook al bezig aan een nieuwe layout. (voor de zoveelste keer...hihi)
8 - 6 - '02 Het is heel lang geleden dat ik aan de site gewerkt heb. Ik heb weinig tijd gehad. Er is een lerares Bezweringen en er is een nieuwe les (Bezweringen).
9 - 6 - '02 Ik heb een nieuwe pagina gemaakt. Zwerkbal!!!!! Ga gauw kijken!
20 - 7 - '02 Er is een nieuw winkeltje, Klieder en Vlek, en is een vervolgverhaal en ik heb aan een les gewerkt (Voorspellend Rekenen).
4 - 4 - '02 Al heel lang heb ik niks op mijn site meer kunnen doen omdat het FTP programma niet meer werkte, sorry voor de mensen die gesorteerd zijn. Ik heb heel veel dingen weggehaald. Anders wordt het veel te moeilijk voor me, als dat programma hapert, en ik over een paar maanden op de Middelbare zit. Ik heb nou al veel te weinig tijd... Maar gelukkig heb ik dit even over kunnen zetten dit keer. Als het lukt komt er over een tijdje wel een nieuwe lay-out...