Make your own free website on Tripod.com

Dreuzels

Frank Braam
Frank Braam was de tuinman van de familie Vilijn die in een vervallen huisje op het terein van de villa woonde. Frank wordt ervan verdacht de familie Vilijn vermoord te hebben, maar heeft dat niet gedaan. Frank luistert Jeweetwel af als hij in de villa is en wordt door Jeweetwel vermoord omdat hij gesnapt wordt.

Herman Duffeling
Harry's oom. Een echte dreuzel die niets te maken wil hebben met magie. Volgens Herman is zijn zo'n Dirk de knapste van de wereld en Harry is volgens hem de grootste nietsnut. Hij werkt bij Drillings, een boormachinefabriek. Zijn zus is Margot Duffeling. Evenals zoon Dirk is hij erg dik en heeft hij geen nek.

Petunia Duffeling
Petunia is de zus van Lily Potter, maar ze wil absoluut niets met haar zus te maken hebben. Om Harry geeft ze ook niks, en ze houd ervan om de buren te bespioneren. Ook zij is apetrots op haar verwende zoon Dirk.

Dirk Duffeling
Het verwende, vette, blonde neefje van Harry. Hij krijgt alles wat hij wil en hij peste Harry altijd. Nadat Harry op Zweinstein komt is Dirk doodsbang voor Harry.

Margot Duffeling
De zus van Herman Duffeling. Harry moet haar "Tante Margot" noemen, ondanks dat ze voor Harry eigenlijk geen familie is. Ze woont op het platteland en heeft een groot aantal honden. Een keer met Kerstmis kreeg Dirk een robot en Harry een zakje hondenbrokken. In boek 3 spot ze met Harry's ouders, waarop Harry zichzelf niet meer kan beheersen en haar betovert.

Pieter Pulking
Dirks beste schoolvriend. Hij is ook mee naar de dierentuin als Harry met de boa-constrictor praat.

Meneer Rolvink
Eigenaar van een dreuzelcamping in de buurt van het WK Zwerkbal stadion.

Mevrouw Vaals
De oppas van Harry als hij nog bij de Duffelingen woont. Het is een oude vrouw met veel katten. Er zijn geruchten dat zij geen dreuzel is maar een heks.

Jim Hagelmans
Bij het nieuws op de tv is Jim de man bij het weer.